Alkotók

Kovács Milán magyar író és képregénykiadó. GOTTHEM című képregényének 1. részét Ambrus Izsákkal és Vincze Nórival készítették, valamint készülőben van Pál Szabolccsal is egy Absoluto névre keresztelt történet is. Juhász Ernővel jelenleg az idols.live című képregényükön dolgoznak. A ZSIGER.hu Kiadó alapítója, amellyel a közeljövőben külföldi babérokat is szeretne aratni. Milán fanatikus gyűjtője az eredeti képregényrajzoknak és rendszeres látogatója külföldi képregényes rendezvényeknek, ahol rengeteg külföldi alkotóval ismerkedik meg.

Fábián István professzionális képregényrajzoló, aki jelenleg Magyarországon él. A híres Joe Kubert School of Cartoon and Graphic Arts-ba járt az Egyesült Államokban és képregényrajzolást tanult a ’90-es években. Az utóbbi években ő volt az egyik alkotója, valamint minden rész rajzolója a Sötét Kor: A öröksége című magyar képregénynek, amit a Comixology-n lehet olvasni. Mostanában szerzői kiadású képregényekkel foglalkozik, melyekben saját történeteit adja ki, valamint illusztrál internetes blogoknak és a nyomtatott sajtó számára is.

Varga Tomi képregényrajzoló és -színező. A Kubert Schoolban végzett 2015-ben az Egyesült Államokban, azóta pedig színezőként sok kiadónál dolgozott. Többek között az A Wave Blue Worldnél és az IDW-nál, ahol Kevin Eastman és a Tini Nindzsa Teknőcök színezője volt 4 évig és több, mint 100 borítót színezett. Belső oldalakon is dolgozott, a Fistful of Blood, Target R és a Drawing Blood képregényeken. Az operaház fantomja című képregénye, amelyet ő adaptált, rajzolt és színezett is az elmúlt években jelent meg magyarul.

Krausz Ármin egy 14 éves rövidpályás gyorskorcsolyázó és képregényrajongó. 3 éve kezdett el képregényeket gyűjteni és a kedvence Batman. Amellett, hogy rajongója az amerikai szuperhős képregényeknek, a kedvenc magyar képregénye a GOTTHEM. Ez volt a kapocs, ahogy az AllStar képregény írójával és rajzolójával találkozott, akik hamarosan meghívták ebbe a projektbe. A többi pedig – ahogy mondani szokás – már történelem. Ő rajzolta az AllStar gyerekrajzait.